• Onbezorgd boodschappen doen dat wil iedereen toch?

  Onbezorgd boodschappen doen dat wil iedereen toch?

 • Samen sterker

  Samen sterker

 • Financieel gezond!

  Financieel gezond!

 • Beter, daar gaan we samen voor.

  Beter, daar gaan we samen voor.

Schuldhulpverlening particulier

Als de schulden zo hoog zijn dan moet er een oplossing gezocht worden waarbij u na een bepaalde tijd weer schulden vrij bent. Een oplossing om uw schulden te regelen is schuldhulpverlening te krijgen. Daarnaast is budgetbeheer/financieel beheer nodig bij het beheren van uw inkomsten en uitgaven.
Onze schuldhulpverlener brengt u bij u thuis volledig op de hoogte over de mogelijkheden van schuldhulpverlening en/of budgetbeheer en het belang hiervan.
Uw schulden en achterstanden worden in kaart gebracht. Onze schuldhulpverlener treedt met uw schuldeisers in contact en er worden afbetalingsregelingen getroffen op basis van uw afloscapaciteit die maandelijks worden uitbetaald.
Doordat wij uw financiën beheren en uw inkomsten en uitgaven onder controle hebben, is een schuldeiser sneller geneigd akkoord te gaan met een afbetalings- en/of zelfs een saneringsregeling dan dat u zelf de regie in handen neemt. Zij krijgen op deze wijze vertrouwen dat gemaakte afspraken ook daadwerkelijk worden nagekomen.
 
Het doel is om in maximaal 36-60 maanden schulden vrij te zijn. Het schuldhulpverlening traject is dan geslaagd en na deze termijn kunnen wij u, als u wenst, gewoon blijven steunen met het beheren van uw budget.
 
U doet er alles aan en toont maximale inzet om naar een schuldenvrije toekomst toe te werken.