• Onbezorgd boodschappen doen dat wil iedereen toch?

  Onbezorgd boodschappen doen dat wil iedereen toch?

 • Samen sterker

  Samen sterker

 • Financieel gezond!

  Financieel gezond!

 • Beter, daar gaan we samen voor.

  Beter, daar gaan we samen voor.

Diensten

Financiële problemen? Trek aan de bel!
 
U hebt geprobeerd uw geldproblemen zelf op te lossen, maar u komt er niet meer uit. Het kan ook zijn dat u uw grip op uw financiën bent kwijtgeraakt.
 
Als u hierbij hulp wilt, kunt u zich aanmelden bij  Lubbers bewind & beheer.
 
U vindt onderaan de pagina het kopje downloads, vul het aanvraagformulier in en mail deze naar ons toe. Aanvragen via telefoonnummer 0599 63 99 33 kan natuurlijk ook! Telefonisch bereikbaar op ma-di-do-vrij van 9.00-12.00 uur. Daarnaast hebben wij op dinsdag en op donderdag van 9.00-12.00 uur een inloop spreekuur voor al uw vragen.
 
Wat gebeurt er met uw aanmelding?
Als wij uw volledig ingevulde aanvraagformulier hebben ontvangen wordt u binnen 2 werkdagen uitgenodigd voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt besproken en beoordeeld of u aan de voorwaarden van beschermingsbewindvoering of budgetbeheer voldoet.
 
Wat kan de Lubbers bewind & beheer voor u doen?
Tijdens de intake wordt uw persoonlijke en financiële situatie in kaart gebracht. Naar aanleiding daarvan wordt samen met u een plan van aanpak opgesteld. Aan de hand van uw gegevens wordt berekend wat er maandelijks binnenkomt aan inkomsten en wat uw uitgaven zijn.
 
Wat wordt van u verwacht?
Het slagen van deze dienstverlening hangt af van uw persoonlijke inzet en motivatie. Wij vragen van u om alle informatie te verstrekken die nodig is. U mag geen nieuwe schulden maken.